Tamron Lens
Reparatie

Tamron lens reparatie service. Is je Tamron lens of objectief defect? Dat is altijd erg vervelend maar wij proberen je een passende oplossing te bieden voor als jouw Tamron lens of objectief defect is.

Welke Tamron lenzen of objectieven repareren wij?

Tamron Lens Reparatie van:

Is uw Tamron lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van defecte Tamron lenzen en objectieven. Wij proberen jouw defecte Tamron lens weer tip top in orde te krijgen.

Canon reparatie
Canon reparatie

Tamron lens en objectief reiniging

Vaak wordt vergeten dat lenzen en objectieven ook in goede conditie gehouden moet worden. Wat we vaak zien is dat het glaswerk niet schoon is, een filter met vingervlekken, rotzooi tussen de knoppen en stof in de lens zelf. We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Veel voorkomende Tamron lens reparaties en foutmeldingen

Tamron lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.

Bekende foutmeldingen zijn: Tamron lens met zoom problemen, Tamron lens met scherpstellingsproblemen, Tamron lens met stabilisatieproblemen, Tamron lens met diafragmaproblemen.
Soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een lens met vochtschade, of een Tamron lens met stoot of valschade. Maar ook focusproblemen of zoomproblemen komen vaker voor. 

Wil je weten hoe wij jouw lens weer tiptop in orde krijgen?

Je hebt vast nog een aantal vragen over zaken zoals wachttijden, kosten en afgeven van je apparatuur.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onderwerpen zoals aanmelden, de te verwachten wachttijden en hoe we reparaties afhandelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie.

Reparatie Aanmelden