DVD’s als mp4 op USB

Iedereen heeft thuis wel DVD's liggen met oude filmpjes erop.

Maar misschien heb je niet eens meer een dvd speler om deze af te kijken plus het converteren van dvd’s naar makkelijk af te spelen MP4 is niet zo makkelijk. 

Wij maken het terugkijken van je oude dvd’s weer een makkelijke en fijne ervaring. Ieder los hoofdstuk word apart uit de dvd gexporteerd en omgezet naar een mp4 om makkelijk te kunnen kijken. Handig als je meerdere filmpjes over verschillende onderwrpen samen op een dvd gezet hebt. 

Er is niets mooiers om terug te kijken op mooie herinneringen.

Om je mooiste herinneringen opnieuw te kunnen beleven kun je jouw dvd films voor altijd bewaren.

Camera Service Limburg digitaliseert al jarenlang jouw mooiste herinneringen op de modernste gegevensdragers zodat je altijd kunt genieten op je tv, tablet, telefoon of laptop.

Met behulp van Camera Service Limburg en onze jarenlange ervaring  helpen we je om jouw cd’s of dvd’s op een modern opslagmedium te zetten zodat je weer optimaal kunt genieten met familie en vrienden van jullie oude herinneringen.

 

5/5
"Ik heb Camera Service Limburg gebruikt om 8mm video te laten omzetten naar HDD. Er werden duidelijke afspraken gemaakt, snelle levering en goede kwaliteit van de video's." Roy Philippens

Zo worden je DVD's of CD’s gedigitaliseerd:

Stap 1

Besluit op welke opslagmedium je jouw films wil hebben (USB of Externe harde schijf)

Stap 2

Meld je digitaliseringsopdracht aan via onze website.

Stap 3

Stuur je origineel materiaal naar ons toe in een pakket of breng jouw materiaal langs bij onze vestiging in Limburg.

Na het digitaliseren van jouw smalfilms sturen wij je altijd de originele dvd’s retour.

Hoe krijg je jouw films aangeleverd?

Indien je kiest om jouw films als MP4 op een USB stick of externe harde schijf te zetten kun je jouw films op de meeste Smart TV’s meteen afspelen.

Ook kun je jouw films op je pc, laptop of Mac makkelijk afspelen. Ook als jezelf aan de slag wil om jouw films achteraf nog te bewerken kun je het beste voor MP4 kiezen. Deze is het meest geschikt voor bewerkingen achteraf.

Meld je digitaliseren opdracht bij ons aan