Analoge Camera
Reparatie

Analoge camera reparatie service in Nederland. Is jouw analoge camera, objectief, lens of flitser defect?

Heeft je analoge camera een CLA nodig?

We kunnen nog 85% van alle analoge camera’s repareren. Doordat we al meer dan 40 jaar in het vak zitten hebben we nog relatief veel onderdelen voorhanden. Ook alle (analoge) tools zoals bijvoorbeeld Kyoritsu sluitertijden & belichtingsmeting testers om een analoge camera te kunnen doormeten zijn aanwezig.

Een van onze Kyoritsu multi camera sluitertester
& belichtingstester voor analoge camera's

Veel voorkomende problemen bij analoge camera's

Lichtafdichtingen die vergaan bij jouw analoge camera


De lichtdichtingen vergaan na jarenlange trouwe dienst en gaan het materiaal word een plakkerige substantie. Dit gaat overal problemen veroorzaken door de camera heen buiten dat het ook nog lichtlekken veroorzaakt. Wij hebbben nog alle onderdelen om uw camera van alle nieuwe lichtdichtingen te voorzien.    

Sluitertijden wijken af bij je analoge camera

Sluiter word getest op onze pro sluitertester. Sluitertijden worden doorgemeten maar ook de snelheden(synchronisatie) van het eerse sluitergordijn en het tweede sluitergordijn worden doorgemeten en indien nodig afgesteld.

Langsbrengen of opsturen voor nauwkeurig advies

Gezien de leeftijd van de camera’s bekijken wij eerst de staat van de camera en kijken of we je een reparatie kunnen aanbieden. Per mail is dat vaak lastig en moeten we de camera of lens echt zelf zien om een goed oordeel te kunnen geven.

Dus ons advies is altijd om de analoge camera bij ons langs te brengen of op te sturen.

Reparatie inclusief technische revisiebeurt

Defecten worden verholpen, de camera word gedemonteerd en krijgt een technische revisiebeurt, contacten worden gereinigd, sluitertijden en belichtingstijden worden nieuw afgesteld. Defecte lichtdichtingen worden vernieuwd. De camera word van buitenaf gereinigd en er word een eindcontrole doorgevoerd.

Belangrijke informatie

Een reparatie waarbij het vervangen van onderdelen nodig is is alleen mogelijk als de defecte onderdelen nog op voorraad zijn. Is het niet mogelijk om je camera te repareren krijg je altijd bericht van ons.

Prijslijst reparatie inclusief technische revisiebeurt

Analoge Reparatie Aanmelden