Sigma Lens
Reparatie

Sigma lens reparatie service. Is je Sigma lens of objectief defect? Dat is altijd erg vervelend maar wij proberen je een passende oplossing te bieden voor als jouw Sigma lens of objectief defect is.

Welke Sigma lenzen of objectieven repareren wij?

Sigma Lens Reparatie van:

Is uw Sigma lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van defecte Sigma lenzen en objectieven. Wij proberen jouw defecte Sigma lens weer tip top in orde te krijgen.

Canon reparatie
Canon reparatie

Sigma lens en objectief reiniging

Vaak wordt vergeten dat lenzen en objectieven ook in goede conditie gehouden moet worden. Wat we vaak zien is dat het glaswerk niet schoon is, een filter met vingervlekken, rotzooi tussen de knoppen en stof in de lens zelf. We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Veel voorkomende Sigma lens reparaties en foutmeldingen

Sigma lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.

Bekende foutmeldingen zijn: Sigmalens met zoom problemen, Sigma lens met scherpstellingsproblemen, Sigma lens met stabilisatieproblemen, Sigma lens met diafragmaproblemen.
Soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een lens met vochtschade, of een Sigma  lens met stoot of valschade. Maar ook focusproblemen of zoomproblemen komen vaker voor. 

Wil je weten hoe wij jouw lens weer tiptop in orde krijgen?

Je hebt vast nog een aantal vragen over zaken zoals wachttijden, kosten en afgeven van je apparatuur.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onderwerpen zoals aanmelden, de te verwachten wachttijden en hoe we reparaties afhandelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie.

Reparatie Aanmelden