Canon
Reparatie

Canon reparatie service. Is je Canon camera, objectief, lens of flitser defect? Dat is altijd erg vervelend maar wij proberen je een passende oplossing te bieden voor als jouw Canon toestel defect is.

Welke Canon foto apparatuur repareren wij?

Canon reparatie van:

Is uw Canon camera of Canon lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van defecte Canon camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, compact camera, flitser, lens of mirrorless camera hebt. Wij proberen jouw defecte Canon apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Canon reparatie

Welke Canon camera series repareren wij:

Canon (DSLR) spiegelreflex camera reparatie:

Canon Systeemcamera reparaties:

Canon compactcamera reparaties

Canon lens reparaties, Canon objectief reparaties

Canon reparatie

Canon Camera Reiniging

Sensor reiniging: Vlekken of zwarte stippen op je foto’s zijn vervelend maar helaas niet 100% te voorkomen en zijn de belangrijkste reden om te besluiten om je camera te laten reinigen. Wij doen meer:  Buiten het reinigen van de sensor wat direct invloed heeft op je foto’s zijn er nog meer zaken die aandacht vragen zoals het spiegelhuis, het matglas, de knoppen/schakelaars of denk aan de beglazing van je lenzen. We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Veel voorkomende Canon reparaties en foutmeldingen

Canon camera’s en lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.

Bekende foutmeldingen zijn: Canon error 01 of Canon error 20. Soms kunnen wij een indicatie geven maar soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een Canon camera met vochtschade, of een Canon lens met stoot of valschade. Maar ook flitsklep problemen bij Canon camera’s of SD kaartvak problemen of CF kaartvak problemen komen vaker voor. Waarbij bijvoorbeeld de CF pinnen verbogen of krom zijn in bijvoorbeeld de Canon 5D mk II serie.

Vlekken op de sensor van je Canon camera

Deze kan bij DSLR camera’s en Mirrorless Camera’s netjes weer gereinigd worden door een sensor reiniging.

Problemen met scherptellen of met de autofocus

Problemen met de scherpstelling of autofocus word normaal gesproken veroorzaakt door de lens maar kan ook door de camera veroorzaakt worden.

Canon display problemen

Canon display problemen kunnen zijn: Display gebarsten of strepen in beeld, maar ook helemaal geen beeld meer op het display. Vaak ook een probleem bij klapdisplays waar een electronische flex naar het display loopt die defect kan raken.

Canon kaartvak problemen

Canon kaartvak problemen kunnen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld CF kaart pinnen die verbogen zijn of bijvoorbeeld een SD kaartvak op het mainboard dat defect is geraakt. 

Wil je weten hoe wij jouw camera weer tiptop in orde krijgen?

Je hebt vast nog een aantal vragen over zaken zoals wachttijden, kosten en afgeven van je apparatuur.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onderwerpen zoals aanmelden, de te verwachten wachttijden en hoe we reparaties afhandelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie.

Reparatie Aanmelden