Digitale Spiegel-reflexcamera Reparatie (DSLR)

Welke Digitale Spiegelreflexcamera's repareren we?

Canon
Nikon
Sony

Ik wil mijn defecte Canon apparaat bij jullie laten repareren. Wat nu?

Opstuur & Adresgegevens: Camera Service Limburg Medealaan 33 6124AV Schipperskerk/Papenhoven o.v.v. aanmeldnummer (verkregen na aanmelden reparatie).

Hoe werkt het als ik mijn defecte Canon apparaat bij jullie laat repareren?

Prijsopgave

Ik weet niet precies wat er met mijn defecte Canon toestel aan de hand is.

Een fout kan meerdere oorzaken hebben. Vaak moet er door ons onderzoek verricht worden naar de precieze oorzaak.
Wij maken je dan een prijsopgave. Op basis van onze prijsopgave kun je een goede beslissing nemen wat betreft de reparatie.

Ik heb een prijsopgave ontvangen.
Wat zijn mijn opties?

Je gaat akkoord met onze prijsopgave en laat je toestel repareren.

In sommige gevallen loont het zich niet om jouw toestel te laten repareren en neem je het besluit om je apparaat niet te laten repareren. Je toestel wordt door ons milieuvriendelijk gerecycled, er zijn in dit geval voor jou geen kosten of….

Als je niet akkoord gaat met de prijsopgave en je defecte toestel retour wenst, ben je alleen in dit geval onze onderzoekskosten verschuldigd.

Vaste reparatieprijs

Misschien toont jouw lens of camera een duidelijke fout, bijvoorbeeld het display is kapot of je hebt te maken met een defecte sluiter. Dan bieden we zeer waarschijnlijk voor dit defect een vaste reparatieprijs. Kijk op onze reparatieprijzen pagina.

Onderzoekskosten

Reparatie Aanmelden

Meld een nieuwe reparatie aan.