Nikon
Reparatie

Nikon reparatie service. Is je Nikon camera, objectief, lens of flitser defect? Dat is altijd erg vervelend maar wij proberen je een passende oplossing te bieden voor als jouw Nikon toestel defect is.

Welke Nikon foto apparatuur repareren wij?

Nikon reparatie van:

Is uw Nikon camera of Nikon lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van defecte Nikon camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, compact camera, flitser, lens of mirrorless camera hebt. Wij proberen jouw defecte Nikon apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Canon reparatie

Welke Nikon camera series repareren wij:

Nikon (DSLR) spiegelreflex camera reparatie:

Nikon Systeemcamera reparaties:

Nikon compactcamera reparaties

Nikon lens reparaties, Nikon objectief reparaties

Canon reparatie

Nikon Camera Reiniging

Sensor reiniging: Vlekken of zwarte stippen op je foto’s zijn vervelend maar helaas niet 100% te voorkomen en zijn de belangrijkste reden om te besluiten om je camera te laten reinigen. Wij doen meer:  Buiten het reinigen van de sensor wat direct invloed heeft op je foto’s zijn er nog meer zaken die aandacht vragen zoals het spiegelhuis, het matglas, de knoppen/schakelaars of denk aan de beglazing van je lenzen. We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Veel voorkomende Nikon reparaties en foutmeldingen

Nikon camera’s en lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.

Bekende foutmeldingen zijn: Nikon ERR foutmelding, FEE-foutmelding, No Memory Card Error foutmelding, CHA foutmelding. Soms kunnen wij een indicatie geven maar soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een Nikon camera met vochtschade, of een Nikon lens met stoot of valschade. Maar ook flitsklep problemen bij Nikon camera’s of SD kaartvak problemen of CF kaartvak problemen komen vaker voor. Waarbij bijvoorbeeld de CF pinnen verbogen of krom zijn in bijvoorbeeld de Nikon D3 serie.

Vlekken op de sensor van je Nikon camera

Deze kan bij DSLR camera’s en Mirrorless Camera’s netjes weer gereinigd worden door een sensor reiniging.

Problemen met scherptellen of met de autofocus

Problemen met de scherpstelling of autofocus word normaal gesproken veroorzaakt door de lens maar kan ook door de camera veroorzaakt worden.

Nikon display problemen

Nikon display problemen kunnen zijn: Display gebarsten of strepen in beeld, maar ook helemaal geen beeld meer op het display. Vaak ook een probleem bij klapdisplays waar een electronische flex naar het display loopt die defect kan raken.

Nikon kaartvak problemen

Nikon kaartvak problemen kunnen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld CF kaart pinnen die verbogen zijn of bijvoorbeeld een SD kaartvak op het mainboard dat defect is geraakt. 

Wil je weten hoe wij jouw camera weer tiptop in orde krijgen?

Je hebt vast nog een aantal vragen over zaken zoals wachttijden, kosten en afgeven van je apparatuur.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onderwerpen zoals aanmelden, de te verwachten wachttijden en hoe we reparaties afhandelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie.

Reparatie Aanmelden