Panasonic
Reparatie

Panasonic reparatie service. Is je Panasonic lumix camera, objectief, lens of flitser defect? Dat is altijd erg vervelend maar wij proberen je een passende oplossing te bieden voor als jouw Panasonic lumix toestel defect is.

Welke Panasonic foto apparatuur repareren wij?

Panasonic reparatie van:

Is uw Panasonic camera of Panasonic lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van defecte Panasonic camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, compact camera, flitser, lens of mirrorless camera hebt. Wij proberen jouw defecte Panasonic apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Canon reparatie

Welke Panasonic camera series repareren wij:

Panasonic Systeemcamera reparaties:

De Panasonic lumix compactcamera reparaties

Panasonic lens reparaties, Panasonic objectief reparaties

Panasonic videocamera reparaties

Canon reparatie

Panasonic Camera Reiniging

Sensor reiniging: Vlekken of zwarte stippen op je foto’s zijn vervelend maar helaas niet 100% te voorkomen en zijn de belangrijkste reden om te besluiten om je camera te laten reinigen. Wij doen meer:  Buiten het reinigen van de sensor wat direct invloed heeft op je foto’s zijn er nog meer zaken die aandacht vragen zoals het spiegelhuis, het matglas, de knoppen/schakelaars of denk aan de beglazing van je lenzen. We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Veel voorkomende Panasonic reparaties en foutmeldingen

Panasonic camera’s en lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.

Bekende panasonic foutmeldingen zijn: System zoom error foutmelding, System error (focus) foutmelding, System Error (O.I.S) foutmelding, Please turn camera off and on again foutmelding.

Soms kunnen wij een indicatie geven maar soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een Panasonic camera met vochtschade, of een Panasonic lens met stoot of valschade. Maar ook zoom problemen bij Panasonic camera’s of focus problemen komen vaker voor. Waarbij bijvoorbeeld de lensunit vol zand en stof zit of beschadigd is door val of stoot. 
Ook zijn er vaak vlekken op de fotos te zien die door stof op de sensor of in de lens komt.

Vlekken op de sensor van je Panasonic camera

Deze kan bij Mirrorless Camera’s netjes weer gereinigd worden door een sensor reiniging. Vlekken op de foto's bij een panasonic compact camera's zijn niet van buitenaf te reinigen. Vaak zit er stof in de lensunit en op de sensor. Hiervoor moet de camera en/of lens gedemonteerd worden afhankelijk waar de stof zich bevind.

Problemen met scherpstellen of met de autofocus

Problemen met de scherpstelling of autofocus word normaal gesproken veroorzaakt door de lens maar kan ook door de camera veroorzaakt worden.

Panasonic display problemen

Panasonic display problemen kunnen zijn: Display gebarsten of strepen in beeld, maar ook helemaal geen beeld meer op het display. Vaak ook een probleem bij klapdisplays waar een electronische flex naar het display loopt die defect kan raken.

Panasonic kaartvak problemen

Panasonic kaartvak problemen kunnen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een SD kaartvak dat defect is geraakt door verkeerd inzetten van de SD kaart of het gebruiken van een defecte SD kaart.

Canon reparatie

Panasonic videocamera reparatie

Panasonic heeft ook een grote range aan videocamera's en camcorder. Veel voorkomende reparatie die wij uitvoeren aan panasonic videocamera's zijn:
Panasonic display reparatie: Vrijwel alle videocamera's worden uitgevoer met een klapdisplay. Heel handig maar door het veelvuldig in- en uitklappen en draaien van het display kan de electronische aansturing defect raken. Dit wordt merkbaar door wegvallend display, strepen in beeld of helemaal geen display meer. <BR> Ook is vaak het display zelf defect door val of stoot schade. Vaak is het display zelf dan gebroken.
Panasonic videocamera's met kaartvakproblemen: door het gebruik van defecte SD kaarten of het verkeerd inzetten van SD kaarten kan het Sd kaartvak defect raken.

We hebben alle tools, kennis en ervaring om jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Wil je weten hoe wij jouw camera weer tiptop in orde krijgen?

Je hebt vast nog een aantal vragen over zaken zoals wachttijden, kosten en afgeven van je apparatuur.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onderwerpen zoals aanmelden, de te verwachten wachttijden en hoe we reparaties afhandelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie.

Reparatie Aanmelden