Canon camera reparatie

Canon camera reparatie is een van onze specialisaties. Canon staat bekend als een van de populairste merken op het gebied van foto- en video apparatuur.

Is uw Canon camera of Canon lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van uw defecte Canon camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, Compact camera, flitser, lens of Mirrorless Camera hebt, Wij proberen jouw defecte Canon apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Specialisten in het repareren van uw Canon apparatuur

Al meer dan 40 jaar onderhouden we voor onze klanten hun kostbare Canon Camera’s en lenzen. Van ‘oude’ analoge camera’s tot de nieuwste Canon digitale mirrorless camera’s. Je kunt bij ons terecht voor alle type Canon foto- en video apparatuur.

Welke Canon camera’s en lenzen repareren wij?

  • Canon Digitale Compact camera reparatie
  • Canon Digitale Systeemcamera reparatie, Canon Mirrorless Camera Reparatie
  • Canon Spiegelreflex DSLR camera reparatie
  • Canon Analoge camera reparatie
  • Canon Lens reparatie, Canon Objectief reparatie
  • Canon Videocamera reparatie, Canon Camcorder reparatie
  • Canon flitser reparatie

Canon camera reiniging

Sensor reiniging: Vlekken of zwarte stippen op je  foto’s zijn vervelend maar helaas niet 100% te voorkomen en zijn de belangrijkste reden om te besluiten om je camera te laten reinigen.

Wij doen meer: 
Buiten het reinigen van de sensor wat direct invoed heeft op je foto’s zijn er nog meer zaken die aandacht vragen zoals het spiegelhuis, het matglas, de knoppen/schakelaars of denk aan de beglazing van je lenzen.

We hebben alle tools, kennis en ervaring om  jouw camera en lens weer in topconditie te brengen

Wij vechten voor het recht om te repareren!

Repareren in plaats van weggooien!
Elektronische apparaten hebben een steeds kortere levensduur. Fabrikanten die voornamelijk nieuwe producten willen verkopen. Fabrikanten die het repareren van hun producten tegen willen werken. 

Wij zijn aangesloten bij en ondersteunen organisaties die hier tegen vechten. 

Draag ook je steentje bij! 

Let’s reuse, recycle and repair! 

Veel voorkomende Canon reparaties en foutmeldingen?

Canon Camera Reparaties:
– Vlekken op de sensor van uw Canon camera. Deze kan bij DSLR camera’s en Mirrorless Camera’s netjes weer gereinigd woren door een sensor reiniging.

– Canon display problemen. Canon display problemen kunnen zijn: Display gebarsten of strepen in beeld, maar ook helemaal geen beeld meer op het display. Vaak ook een probleem bij klapdisplays waar een electronische flex naar het display loopt die defect kan raken.

– Problemen met scherptellen of met de autofocus


Canon camera’s en lenzen geven wel eens een foutmelding of raken wel eens defect en dat kan vooroorzaakt worden door een veelheid aan oorzaken.
Bekende foutmeldingen zijn: Canon error 01 of Canon error 20. Soms kunnen wij een indicatie geven maar soms kan een probleem een externe oorzaak hebben zoals een Canon camera met vochtschade, of een Canon lens met stoot of valschade. Maar ook flitsklep problemen bij Canon camera’s of SD kaartvak problemen of CF kaartvak problemen komen vaker voor. Waarbij bijvoorbeeld de CF pinnen verbogen of krom zijn in bijvoorbeeld de Canon 5D mk II serie.